Svenska Spel bonus

Svenska Spel bonuskod

Svenska spel erbjuder för närvarande inga bonuskoder.

Svenska Spel oddsbonus

Svenska Spel erbjuder tyvärr ingen insättningsbonus för oddsspel. Om du är sugen på en grym insättningsbonus rekommenderar vi BOLAG X insättningsbonus. Klicka HÄR för att ta del av bonusen.

Svenska Spel pokerbonus

Svenska Spel har tyvärr ingen pokerbonus för tillfället. Om du vill ha en grymm pokerbonus kan vi istället rekommendera BOLAG X. Klicka HÄR för att ta del av pokerbonusen.

Svenska Spel bingobonus

Tyvärr så erbjuder inte Svenska Spel någong bingobonus för närvarande. BOLAG X har dock en grym bingobonus. Klicka HÄR för att ta del av bonusen.

 

Svenska Spel

Svenska Spel är det statligt ägda spelbolaget i Sverige. Svenska Spel erbjuder sportsbetting, Stryktipset, Erutopatipset, Topptipset, Måltipset mm på Internet. Man har även ett eget pokerrum samt erbjuder bingospel på nätet. Svenska Spel erbjuder inte för tillfället något online casino men regeringen har lämnat tillstånd till Svenska Spel att öppna ett sådant så det dröjer nog inte länge innan vi även får se denna spelprodukt på Svenska Spel.

Svenska Spel Odds

Svenska Spel erbjuder oddsspel på nätet i form av oddset, tidigare kallat Lången, samt matchen där du spelar på rätt resultat i matchen. Förutom klassikt oddsspel finns även klassikerna Styrktipset, Europatipset och Måltipset att tillgå. Det lite nyare spelet Topptipset finns även tillgängligt att spela på över Internet. Topptipset är Styrktipset eller Europatipsets första åtta matcher.

Svenska Spel Poker

Svenska Spel har ett eget pokerrum som inte delas med några andra bolag. Här spelar du endast mot andra svenskar. Pokerrummet är öppet dygnet runt och erbjuder spel i svenska kronor på varierad nivå. Svenska Spel erbjuder även det i Sverige så populära pokerspelet Mörkpoker. Pokermjukvaran finns tillgänglig för PC, Mac och iPad.

Svenska Spel Bingo

Svenska Spels bingo finns tillgängligt via dator, mobil och surfplatta. På Svenska Spels bingo kan du spela en mängd olika bingospel med varierande insats. Det finns öven en mängd tävlingar kopplade till bingo där du kan vinna presentkort och resor.

Svenska Spel app iPhone

Svenska Spel erbjuder en app för iPhone. Appen är tillgänglig på App Store och fungerar på de flesta iPhone modeller.

Svenska Spel Android app

Även för Android erbjuder Svenska Spel en app. Appen finns inte på Google Play Store men finns tillgänglig via Svenska Spels hemsida.

Svenska Spel skatt

Vinster på Svenska Spel omfattas inte av någon vinstskatt.